Geef je mening over Landal GreenParks

Voor je vakantie...
Alles wat je nodig hebt voor je vakantie vind je hier.
Wie zijn er online..
Niemand
Home Nieuws


Hoezo, crisis? Er wordt weer een nieuw park onder de vlag van Landal aangelegd: Recreatiepark De Amerongse Berg, centraal gelegen in Nederland, in de nabijheid van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, prachtige stiltegebieden, mooie landgoederen en kastelen.

Het recreatiepark
De Amerongse Berg wordt een uniek vakantiepark en is dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het park blijven of er op uit gaan in de natuurrijke omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Op het park worden 87 luxe recreatievilla’s gerealiseerd op ruime boskavels eigen grond. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park. Er worden verschillende typen buitenhuizen gerealiseerd die variëren in grootte (4- tot 12-persoons) en uitrustingsniveau (comfort, luxe en kinder). Alle recreatiewoningen worden gelijkvloers gerealiseerd. Rondom de recreatievilla’s worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. Om de recreatiebeleving te optimaliseren wordt een grote vijverpartij aangelegd. Op het park verrijst tevens een veelzijdig centrumgebouw met: receptie, supermarkt, koffiecorner, indoor speelparadijs, waterplay, jetstream en kinderbad.

Het gebruik van de recreatievilla
De recreatiewoningen kunnen op verschillende manieren worden aangewend:
- wenst 
u het buitenhuis uitsluitend te gebruiken als belegging, dan verzorgt Landal GreenParks de verhuur. Dit betekent dat  deze gerenommeerde organisatie alles voor u regelt. Ook zaken als beheer worden voor u verzorgd; professioneel en met verstand van zaken;
- wilt u meer van de recreatievilla genieten dan is het ook mogelijk om de villa gedeeltelijk via Landal te verhuren en gedeeltelijk zelf te gebruiken;
- wenst u de villa puur voor eigen genot en ontspanning dan behoort v
olledig recreatief eigen gebruik ook tot de mogelijkheden. 
 


De koopsommen
De recreatievilla’s worden aangeboden vanaf €197.000,- excl. BTW, v.o.n., excl. inventaris en worden turn-key opgeleverd. Bij verhuur is afname van een van de fraaie inventarispapkketten verplicht.

Recreatievilla als belegging
Op dit project worden ook recreatiewoningen aangeboden met een vast netto rendement van 6% excl. BTW over de totale koopsom excl. BTW; dit gedurende vijf jaar. Indien u hiervoor opteert koopt u het buitenhuis als belegging en verhuurt u het volledig via Landal GreenParks. Deze organisatie is de grootste verhuurder van particuliere vakantiewoningen in Nederland. U kunt de exploitatie van uw bezit met een gerust hart aan deze organisatie toevertrouwen. Op deze wijze kunt u zorgeloos genieten van een mooi rendement.

Voorwaarden hierbij zijn dat u de woning na aankoop gedurende het hele jaar voor de verhuur beschikbaar stelt (hiervoor wordt een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks afgesloten waarin tevens de eigen gebruik regeling is geregeld) en u een RendementsGarantieOvereenkomst met de verkopende partij afsluit. Voorbeelden hiervan kunt u bij ons opvragen via het contactformulier, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Parkadres:
Landal De Amerongse Berg
Dwarsweg 73a
3959 AH Overberg

 

 

Op Landal Strand Resort in Nieuwvliet-Bad worden muggen vanaf volgende week bestreden met vissen. In de kreek die het park doorkruist, wordt vissen als zilver- en goudwindes uitgezet. Het is de bedoeling dat de vissen de muggenlarven in het water opeten voor ze uitgroeien tot de vliegende, stekende variant. Later dit jaar, als het water wat minder warm is, worden ook rietvoorns, graskarpers en stekelbaarsjes uitgezet om de biotoop in de kreek in evenwicht te houden.

Vleermuizen

Naast de vissen worden ook vleermuizen naar het vakantiepark gelokt. Een vleermuis vangt meer dan 800 insecten per nacht, voornamelijk muggen. Ook worden nestkasten voor gierzwaluwen aangebracht, ook die zijn dol op muggen.

Bron: omroepzeeland

 

Landal GreenParks opent begin augustus een nieuw waterpark in Friesland. Landal Waterpark Sneekermeer ligt aan de rand van het Sneekermeer in het bekende dorp Terherne. De luxe bungalows zijn door hun centrale ligging het gehele jaar door een ideale uitvalsbasis voor vaar-, wandel- en fietstochten door het Friese landschap. Op 3 augustus arriveren de eerste gasten.

Het kleinschalige Landal Waterpark Sneekermeer is gebouwd aan een binnenwater en heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer. Vanuit het park is middels een handmatig te bedienen ophaalbrug het Sneekermeer te bereiken. In de dorpshaven, die op zo’n 100 m afstand van het park ligt, is een trailerhelling aanwezig die gebruikt kan worden om de eigen boot te water te laten. Uiteraard is het ook mogelijk om een boot te huren bij een van de bootverhuurbedrijven in de omgeving.

Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden

Op loopafstand van het park ligt het karakteristieke centrum van Terherne met dichtbij het Kameleondorp: een speeldorp voor kinderen gebaseerd op de beroemde boeken. In de directe omgeving van het park is Friesland op haar mooist. De bezienswaardigheden en het natuurschoon zijn op de fiets, wandelend of natuurlijk via het water te bereiken. Het park ligt op zo’n 10 km afstand van Joure, 17 km van Sneek en 25 km van Leeuwarden. De historische binnensteden met hun grachten, smalle straatjes en gezellige terrasjes zijn een bezoek meer dan waard.

Klik hier voor goedkope reisverzekeringen!

Bron: landal.nl

 

Landal GreenParks opent begin augustus een nieuw waterpark in Terherne: Landal Waterpark Sneekermeer.

Op 3 augustus arriveren de eerste gasten.

Inmiddels zijn er dertig woningen opgeleverd. Totaal worden 68 onderkomens gebouwd.

Bron: www.lc.nl

 

 

Het gloednieuwe bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is zaterdag 23 juni op feestelijke wijze geopend door waarnemend Burgemeester Jacques Suurmond. Onder toeziend oog van ontwikkelaar Ballast Nedam, verhuurder Landal GreenParks, eigenaren en genodigden sabreerde hij samen met een officier Sabreur van de Confrèrie du Sabre d'Or een champagnefles. De bungalows van het nieuwe park zijn gebouwd in de authentieke Zeeuwse stijl en liggen op loopafstand van de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen. Op 29 juni worden de eerste gasten verwelkomd.

Op het nieuwe vakantiepark in Nieuwvliet-Bad zijn 88 vakantiewoningen gebouwd, variërend van boomgaard-, boerderij-, kreek-, dijk- tot herenwoningen geschikt voor 4-, 6-, 8-, 10- of 12-personen. De woningen staan op royale kavels van gemiddeld zo’n 550 m2 en hebben een hoogwaardige afwerking, een luxe en compleet ingerichte keuken en ademen een warme, landelijke sfeer uit. Het park beschikt over een centrumgebouw, bestaande uit een receptie, horeca, overdekt zwembad en (indoor) speelvoorzieningen. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de tweede fase. Het park zal dan worden uitgebreid met ruim honderd nieuwe woningen.

Topbezetting
Jeroen Jongerius, Parkmanager van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad: “Met de zomervakantie voor de deur heeft het park gelijk een topbezetting met gasten uit Nederland, België en Duitsland die op dit nieuwe Landalpark willen verblijven. Zelfs de modelwoningen zijn door de grote belangstelling in de verhuur genomen.”

Bron: Tourpress.nl
 
Meer artikelen...

#Landal op twitter
Er heeft een fout plaatsgevonden

Oeps, iets is fout gegaan. Onze excuus voor het eventuele ongemak wat hierdoor wordt veroorzaakt. Wanneer de fout blijft bestaan, voel je vrij om het ons te melden.

Een cache error

Quotes

Landgoed 't Loo, Gelderland

't Loo is een echte aanrader, Wij komen zeker nog een keer bij dit mooie gastvrije park terug!!

Britt71 -  juli 2012
Meer informatie