Geef je mening over Landal GreenParks

Voor je vakantie...
Alles wat je nodig hebt voor je vakantie vind je hier.
Wie zijn er online..
Niemand
Home Nieuws Bezwaren tegen extra slaaphuisjes strand Julianadorp afgewezen


Strandhuisjes

 

JULIANADORP - Burgemeester en wethouders wijzen alle bezwaren tegen uitbreiding van het aantal slaap-strandhuisjes bij Julianadorp aan Zee af. Daarmee is de weg vrij om het huidige aantal van 45 Landal-huisjes op het strand naar negentig te verhogen.

De bezwaren hebben onder meer betrekking op de inbreuk op de natuur en de verwachte economische schade. Door het verdwijnen van de rust en het door de vele huisjes minder aantrekkelijk worden van het strand voor andere badgasten, zullen verhuurders en campings wellicht minder gasten krijgen, zo is de vrees.

Volgens het college is het geen echte uitbreiding maar een verdichting. De plaatsing van huisjes blijft beperkt tot de kuststrook tussen De Zandloper en strandopgang Julianadorp. Die zijn nu al druk bezocht. 'Toeristen die speciaal naar Julianadorp komen vanwege het weidse, ongerepte stranden hebben nog volop mogelijkheden langs de kust.'

Klik hier om bij Beach Resort Oogduyne te boeken vanaf 265 euro!!

Bron: noordhollandschdagblad.nl

 

#Landal op twitter
Er heeft een fout plaatsgevonden

Oeps, iets is fout gegaan. Onze excuus voor het eventuele ongemak wat hierdoor wordt veroorzaakt. Wanneer de fout blijft bestaan, voel je vrij om het ons te melden.

Een cache error

Quotes

Landgoed 't Loo, Gelderland

't Loo is een echte aanrader, Wij komen zeker nog een keer bij dit mooie gastvrije park terug!!

Britt71 -  juli 2012
Meer informatie