Geef je mening over Landal GreenParks

Voor je vakantie...
Alles wat je nodig hebt voor je vakantie vind je hier.
Wie zijn er online..
Niemand
Home Nieuws Meer info Landal Sneekermeer, Terherne


Landal GreenParks opent begin augustus een nieuw waterpark in Friesland. Landal Waterpark Sneekermeer ligt aan de rand van het Sneekermeer in het bekende dorp Terherne. De luxe bungalows zijn door hun centrale ligging het gehele jaar door een ideale uitvalsbasis voor vaar-, wandel- en fietstochten door het Friese landschap. Op 3 augustus arriveren de eerste gasten.

Het kleinschalige Landal Waterpark Sneekermeer is gebouwd aan een binnenwater en heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer. Vanuit het park is middels een handmatig te bedienen ophaalbrug het Sneekermeer te bereiken. In de dorpshaven, die op zo’n 100 m afstand van het park ligt, is een trailerhelling aanwezig die gebruikt kan worden om de eigen boot te water te laten. Uiteraard is het ook mogelijk om een boot te huren bij een van de bootverhuurbedrijven in de omgeving.

Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden

Op loopafstand van het park ligt het karakteristieke centrum van Terherne met dichtbij het Kameleondorp: een speeldorp voor kinderen gebaseerd op de beroemde boeken. In de directe omgeving van het park is Friesland op haar mooist. De bezienswaardigheden en het natuurschoon zijn op de fiets, wandelend of natuurlijk via het water te bereiken. Het park ligt op zo’n 10 km afstand van Joure, 17 km van Sneek en 25 km van Leeuwarden. De historische binnensteden met hun grachten, smalle straatjes en gezellige terrasjes zijn een bezoek meer dan waard.

Klik hier voor goedkope reisverzekeringen!

Bron: landal.nl

 

#Landal op twitter
Er heeft een fout plaatsgevonden

Oeps, iets is fout gegaan. Onze excuus voor het eventuele ongemak wat hierdoor wordt veroorzaakt. Wanneer de fout blijft bestaan, voel je vrij om het ons te melden.

Een cache error

Quotes

Landgoed 't Loo, Gelderland

't Loo is een echte aanrader, Wij komen zeker nog een keer bij dit mooie gastvrije park terug!!

Britt71 -  juli 2012
Meer informatie