Geef je mening over Landal GreenParks

Voor je vakantie...
Alles wat je nodig hebt voor je vakantie vind je hier.
Wie zijn er online..
Niemand
Home Nieuws Alweer een nieuw park


Hoezo, crisis? Er wordt weer een nieuw park onder de vlag van Landal aangelegd: Recreatiepark De Amerongse Berg, centraal gelegen in Nederland, in de nabijheid van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, prachtige stiltegebieden, mooie landgoederen en kastelen.

Het recreatiepark
De Amerongse Berg wordt een uniek vakantiepark en is dé buitenkans om te ontspannen. Lekker op het park blijven of er op uit gaan in de natuurrijke omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten. Op het park worden 87 luxe recreatievilla’s gerealiseerd op ruime boskavels eigen grond. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het park. Er worden verschillende typen buitenhuizen gerealiseerd die variëren in grootte (4- tot 12-persoons) en uitrustingsniveau (comfort, luxe en kinder). Alle recreatiewoningen worden gelijkvloers gerealiseerd. Rondom de recreatievilla’s worden de bestaande bomen zoveel mogelijk behouden. Om de recreatiebeleving te optimaliseren wordt een grote vijverpartij aangelegd. Op het park verrijst tevens een veelzijdig centrumgebouw met: receptie, supermarkt, koffiecorner, indoor speelparadijs, waterplay, jetstream en kinderbad.

Het gebruik van de recreatievilla
De recreatiewoningen kunnen op verschillende manieren worden aangewend:
- wenst 
u het buitenhuis uitsluitend te gebruiken als belegging, dan verzorgt Landal GreenParks de verhuur. Dit betekent dat  deze gerenommeerde organisatie alles voor u regelt. Ook zaken als beheer worden voor u verzorgd; professioneel en met verstand van zaken;
- wilt u meer van de recreatievilla genieten dan is het ook mogelijk om de villa gedeeltelijk via Landal te verhuren en gedeeltelijk zelf te gebruiken;
- wenst u de villa puur voor eigen genot en ontspanning dan behoort v
olledig recreatief eigen gebruik ook tot de mogelijkheden. 
 


De koopsommen
De recreatievilla’s worden aangeboden vanaf €197.000,- excl. BTW, v.o.n., excl. inventaris en worden turn-key opgeleverd. Bij verhuur is afname van een van de fraaie inventarispapkketten verplicht.

Recreatievilla als belegging
Op dit project worden ook recreatiewoningen aangeboden met een vast netto rendement van 6% excl. BTW over de totale koopsom excl. BTW; dit gedurende vijf jaar. Indien u hiervoor opteert koopt u het buitenhuis als belegging en verhuurt u het volledig via Landal GreenParks. Deze organisatie is de grootste verhuurder van particuliere vakantiewoningen in Nederland. U kunt de exploitatie van uw bezit met een gerust hart aan deze organisatie toevertrouwen. Op deze wijze kunt u zorgeloos genieten van een mooi rendement.

Voorwaarden hierbij zijn dat u de woning na aankoop gedurende het hele jaar voor de verhuur beschikbaar stelt (hiervoor wordt een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks afgesloten waarin tevens de eigen gebruik regeling is geregeld) en u een RendementsGarantieOvereenkomst met de verkopende partij afsluit. Voorbeelden hiervan kunt u bij ons opvragen via het contactformulier, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Parkadres:
Landal De Amerongse Berg
Dwarsweg 73a
3959 AH Overberg

 

 

#Landal op twitter
Er heeft een fout plaatsgevonden

Oeps, iets is fout gegaan. Onze excuus voor het eventuele ongemak wat hierdoor wordt veroorzaakt. Wanneer de fout blijft bestaan, voel je vrij om het ons te melden.

Een cache error

Quotes

Landgoed 't Loo, Gelderland

't Loo is een echte aanrader, Wij komen zeker nog een keer bij dit mooie gastvrije park terug!!

Britt71 -  juli 2012
Meer informatie